Community · Health · Shaklee Products

Cara Mudah Atasi Masalah Keputihan


Keputihan atau lendir yang keluar daripada faraj wanita mempunyai pelbagai warna serta konsistensi dan pastinya berbeza-beza dalam kalangan wanita. Keputihan biasanya berwarna jernih atau putih kelabu dan lazimnya jika tidak berubah warna kekuningan atau kehijauan bermakna tiada jangkitan bakteria.

Punca Terjadi Masalah Keputihan

  • Perubahan hormon
  • Jangkitan bakteria pada alat sulit wanita seperti Bacteria Vaginosis 
  • Keputihan akan lebih cair konsistensinya ketika ovulasi dan bertambah likat ketika hampir haid
  • Keadaan mental yang stres boleh menyebabkan perubahan hormon dan mengakibatkan keputihan yang berlebihan

Rawat Masalah Keputihan Dengan Alfafa Complex

Alfafa Complex merupakan Shaklee Signature Formula yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee pada tahun 1950-an. Hanya menggunakan alfafa berkualiti tinggi yang ditanam di California bagi memastikan sumber bahan mentah yang kaya dengan pelbagai nutrien termasuk kalsium, fosforus, zat besi dan magnesium serta klirofil dan bioflavonoid.

Pengambilan Alfafa Complex sangat disarankan sebagai langkah pencegahan dan merawat masalah keputihan agar tidak menjadi lebih serius. Selain itu, alfafa juga berfungsi memberi kelegaan semasa haid, agen detoks untuk membuang toksin seluruh badan serta membuang angin dalam badan.

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

 

Community · Health · Shaklee Products

Anak Bijak Dengan Minyak Ikan


Ramai ibu bapa yang sedia maklum tentang minyak ikan. Malahan terdapat pelbagai jenama minyak ikan di pasaran. Antara kebaikan minyak ikan adalah meningkatkan fungsi otak, membantu dalam perkembangan saraf dan mata yang sihat. Selain itu, kanak-kanak yang menghidap asma atau eczema, minyak ikan mampu mengurangkan keradangan dan pastinya Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik dan terbukti selamat dan berkesan

Kepentingan Minyak Ikan Untuk Anak-Anak


  • Perlu untuk fungsi otak yang sihat
  • Kandungan DHA dan EPA yang tinggi berbanding jenama minyak ikan di pasaran sangat penting untuk penghantaran isyarat-isyarat otak dan meningkatkan komunikasi antara sel-sel otak
  • Gabungan DHA dan EPA juga terbukti bermanfaat bagi kanak-kanak yang mempunyai masalah gangguan hiperaktif dan autisme
  • Omega Guard juga membantu menambahkan selera makan anak-anak 
  • Membantu anak anda memberi fokus ketika sesi pembelajaran
  • Menguatakan daya ingatan dan meningkatkan tahap IQ

 

Anda juga boleh dapatkan set anak bijak Shaklee yang terdiri daripada Mealshake dan Chewable Vitamin C untuk membekalkan nutrisi yang cukup untuk si manja anda. Bantu anak anda dapatkan nutrisi lengkap agar mereka dapat belajar dengan mudah❤️❤️❤️ Hubungi saya untuk konsultasi percuma.

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

Community · Shaklee Business

Bisnes Shaklee Buka Peluang Anak Muda Jana Pendapatan

Jana pendapatan dengan bisnes shaklee
Semenjak graduate bulan June tahun lepas, pelbagai business yang saya telah lakukan. Mula-mula saya business jual kuih nona manis. Alhamdulillah banyak permintaan yang saya dapat tetapi perkakas memasak dan tenaga kerja tidak mencukupi. Tambahan pula untung yang dapat tidak lah banyak mana. Dalam masa yang sama, saya juga pernah berniaga di pasar tani. Mujurlah saya ni memang jenis yang tidak malu bahkan muka saya tidak berapa dikenali kerana sejak sekolah menengah hingga bergelar graduan saya tidak pernah tinggal di negeri sendiri.

Saya sudah menjadi ahli Shaklee sejak 2013 hanya makan sendiri bersama keluarga. Selepas bergelar graduan perubatan, tempoh untuk menunggu terlalu lama jadi saya pon mulalah beriinak-jinak dengan business Shaklee. Mujurlah ada background perubatan, mudah sedikit untuk menceritakan kepada pengguna tentang produk dan kelebihannya.Tapi anda tak perlu risau, jika zero knowledge pon anda boleh buat business ini kerana upline-upline yang hebat serta terdapat kelas online mahupun offline.

Jom saya kongsikan keistimewaan bisnes Shaklee yang tidak ada pada bisnes yang lain. Sinonim dengan panggilan ‘3C’‼️

1.CASH BONUS


  • Diberi oleh  Shaklee berdasarkan UV
  • Minimum 150 UV
  • Dibayar secara online pada setiap 15 hb bulan berikutnya
  • Untuk pertama kali mencapai 3000UV, bonus akan ditambah sebanyak RM 368 dan anda layak mencapai 1st ranking iaitu SUPERVISOR

2.CAR BONUS


  • Car bonus ini hanya layak untuk mereka yang telah bergelar supervisor dan pangkat yang lebih tinggi
  • Namanya car bonus, tetapi anda dapat duit dan duit tersebut tidak semestinya kena beli kereta
  • Terdapat 2 pilihan sama ada kelayakkan 3 bulan atau kelayakkan 4 bulan. Semuanya bergantung kepada pilihan anda
  • Selepas habis program ini, anda baru layak mendapat bonus kereta

3.CONVENTION


  • Tempoh kelayakkan (Febuari hingga Mac tahun berikutnya)
  • Melancong dalam negara ataupun luar negara
  • Segala kos perjalanan ditanggung oleh pihak Shaklee siap dapat duit poket untuk belanja sendiri

Best bukan tawaran bisnes Shaklee untuk anak muda menjana pendapatan sendiri tanpa perlu melaburkan wang yang besar. Langkah pertama ialah menjadi pengedar Shaklee yang sah dengan harga keahlian serendah RM79.50. Dengan keahlian Shaklee anda boleh menikmati penjimatan harga rangkaian produk Shaklee dan pastinya anda terus boleh memulakan bisnes hanya dari rumah. Siapa tahu anda mungkin bakal Master Shaklee yang kami cari. Jom sertai saya menjana pendapatan tanpa sepadan dengan Shaklee. Hubungi saya jika anda benar-benar serius untuk merubah nasib anda dan keluarga.


Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

 

 

 

Community · Health · Shaklee Products

Rawatan Resdung Secara Tradisional

Petua hilangkan resdung secara tradisional
Resdung atau sinusitis sangatlah biasa melanda masyarakat kita terutamanya mereka yang menghidap allergic rhinitis, asthma, imun sistem yang rendah, perokok dan juga mereka yang mempunya ketumbuhan(polyps) di dalam rongga hidung.

Resdung berlaku akibat daripada keradangan pada dinding sinus yang sering terjadi disebabkan oleh jangkitan virus yang biasanya mengambil masa antara 2-3 minggu untuk pulih.

Sinus ialah ruang udara kecil yang berada di belakang tulang pipi dan juga dahi. Lendiran yang dihasilkan oleh sinus akan disalurkan ke hidung melalui ruang-ruang udara ini dan jika ianya tersumbat, dinding sinus ini akan mengalami keradangan dan bengkak

SIMPTOMS RESDUNG👃

  • Hidung tersumbat
  • Sakit pada bahagian dahi, pipi dan mata
  • Pening kepala
  • Demam 
  • Lendiran kekuningan/hijau keluar dari hidung
  • Kurang deria bau
  • Nafas berbau

RAWATAN RESDUNG SECARA TRADISIONAL TANPA KESAN SAMPINGAN

 Penawar resdung paling mujarab

Kombinasi B-complex, Alfafa Complex dan Vitamin C Shaklee mampu untuk mengatasi gejala atau masalah resdung anda yang bebas steroids. Seperti yang kita sedia maklum, pengambilan steroids dalam jangka masa panjang dan tidak dikawal selia oleh doktor yang merawat bole menyebabkan kesan sampingan yang merbahaya.

Berikut merupakan peranan setiap vitamin Shaklee untuk merawat gejala resdung anda❤

Rawat resudung dengan shaklee
Fungsi Omega Guard:

 Omega Guard atau minyak ikan Shaklee mengandungi asid lemak omega 3 iaitu DHA dan EPA yang terbukti menghalang pembentukkan inflammatory cytokines dan prostaglandin iaitu agen yang terhasil akibat daripada keradangan. Sebaliknya agen-agen ini ditukarkan kepada resolvins iaitu agen ati-keradangan yang terbaik!!!

*Jika gejala resdung anda tidak pulih selepas 2-3 minggu haruslah berjumpa doktor untuk mendapatkan antibiotics atau steroids untuk jangka waktu yang ditetapkan!!!

Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma😘

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325


❤SID PRO SHAKLEE❤

❤MEDICAL GRADUATE❤

Community · Health · Shaklee Products

Cara Atasi Haid Tidak Teratur Tanpa Pil Perancang

Cara atasi haid tidak teratur dengan shaklee

Menstruasi merupakan perubahan fisiologi pada wanita yang dipengaruhi oleh hormon reproduksi dan berlaku secara berkala pada setiap bulan. Kitaran haid untuk seseorang wanita rata-rata sekitar 28 hari bermula pada usia remaja sehingga menepos. Tidak semua wanita mengalami haid yang lancar dan teratur. Kebanyakkan wanita mengalami kitaran yang panjang atau sebaliknya dan ianya tidak boleh dipandang remeh oleh wanita.

Punca Haid Tidak Teratur

  • Gangguan fungsi hormon yang dikendalikan oleh hypothalamus yang terdapat pada otak. Sistem hormon  ini bekerja untuk mengatur produksi sel telur
  • Stres atau depresi boleh menjejaskan metabolisma badan serta menyebabkan kenaikan hormon kortisol sekaligus mengganggu hormon reproduksi
  • Gangguan pada kelenjar thyroid yang terlalu sedikit (hypothyroid) adalah salah satu punca haid tidak lancar

 

Cara Lancarkan Haid Dengan Suplemen Semulajadi‼️‼️

1.GLA COMPLEX

Asid Gamma Linolenik membantu memberi kelegaan dan mengekalkan kesihatan wanita sepanjang kitaran haid bulanan. Mengandungi asid lemak omega-6 dariapada minyak borage dan minyak bunga matahari. Digunakan sebagai rawatan alternatif untuk melegakan senggugut, sakit kepala, mengatur kitaran haid serta melegakan tanda-tanda menepos.


Antara Kebaikan GLA Complex:

  • Bantu mengawal paras hormon
  • Bantu mengurangkan keradangan
  • Kulit cantik, sihat dan berseri
  • Membantu meningkatkan kesuburan dengan cara membentuk persekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Bersifat anti-oksidan memperlahankan proses penuaan

 

2.Vitamin E

Vitamin E Shaklee digabungkan bersama selenium dimana gabungan ini mempunyai synergistic efek yang mampu melawan radikal bebas penyebab kanser dan juga melambatkan proses penuaan. Selain itu, Vitamin E juga bole meningkatkan kesuburan wanita dan juga lelaki di samping mengatasi masalah premenstrual syndrom yang biasanya berlaku pada wanita.


Fungsi Vitamin E:

  • Memperbaiki peredaran darah dan dinding rahim ketika haid
  • Kulit dan rambut yang sihat
  • Merawat masalah keintiman
  • Merawat masalah seksual lelaki
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Boleh dijadikan sebagai masker semulajadi

 

Dapatkan GLA Complex dan Vitamin E untuk melancarkan kitaran haid anda agar mudah untuk menentukan waktu subur anda. Hubungi saya untuk konsultasi percuma😘

Fb: Farah Zaini

011-40207739

Shaklee ID: 925325

Community · Health · Shaklee Products · Tips & Tricks

Cara Atasi Masalah Sakit Tumit 


Sakit tumit merupakan masalah yang sering dialami dalam kalangan masyarakat tidak kira peringkat usia. Masalah ini sering dikaikan dengan keradangan pada plantar fascia iaitu kawasan di bawah tumit yang dikenali sebagai ‘plantar fascitis’. Lazimnya dalam 1 daripada 10 orang akan mengalami masalah ini dan antaranya mereka dalam lingkungan usia 40-60 tahun.

Gejala Awal Plantar Fascitis‼️

  • Sakit di bahagian bawah tumit
  • Sakit apabila disentuh
  • Sakit yang melampau apabila melangkah selepas bangun tidur atau berehat
  • Sakit apabila melakukan regangan pada kaki

Sebab Terjadinya Plantar Fascitis👇🏾

  • Berdiri terlalu lama atau melakukan aktiviti seperti berlari atau berjalan jauh
  • Melakukan senamam seperti berjogging di atas jalan tar
  • Pemakaian kasut yang kurang sesuai seperti kurang cushion atau arch support
  • Lebih Berat Badan
  • Regangan pada bahagian tapak kaki secara tiba-tiba atau teknik yang kurang sesuai

Rawatan Berkesan Merawat Sakit Tumit👠👠👠

  • Kurangkan aktiviti berlari, berjalan dan berdiri yang berlebihan kerana perkara ini boleh menyebabkan regangan pada bahagian tapak kaki.
  • Berjalan dengan kasut di atas permukaan yang keras. Pemilihan kasut yang mempunyai tapak yang lembut dan design yang menyokong struktur kaki.
  • Melakukan regangan kaki pada waktu pagi sebelum membuat langkahan pertama kerana semasa tidur bahagian sendi dan plantar fascia menjadi ketat. 
  • Mengurangkan berat badan yang berlebihan membantu mengurangkan tekanan pada tumit kaki
  • Pengambilan suplemen seperti minyak ikan tulen (Omega Guard )dan juga revesterol (Vivix Shaklee)  membantu megurangkan keradangan pada bahagian plantar fascia

OMEGA GUARD

Dulu saya seorang yang selalu mengalami sakit tumit. Sampai nak memijak tanah pon sakit dan jalan terhencut-hencut. Alhamdulillah berikhtiaf dengan OMEGA GUARD secara konsisten sekarang yiafa lagi sakit tumit. Syukur dengan izin Allah

HARGA: RM136

KAPASITI: 90 CAPSULES

VIVIX SHAKLEE


Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

ID Shaklee: 925325


❤️❤️❤️PRO SID SHAKLEE❤️❤️❤️

❤️❤️❤️MEDICAL GRADUATE❤️❤️❤️

Community · Health · Shaklee Products · Tips & Tricks

Cara Atasi Masalah Senggugut/PMS

Set senggugut shaklee
Pre-menstrual syndrome atau PMS merupakan masalah dimana wanita akan mengalami beberapa simptoms pada setiap bulan sebelum haid. Terdapat pelbagai jenis simptoms yang dihadapi oleh wanita dari segi emosi dan fizikal. Masalah PMS ini jika tidak dirawat boleh menyebabkan wanita tersebut tidak boleh berfungsi dengan sempurna untuk menjalankan aktiviti seharian mereka serta boleh menyebabkan stress. 

Simptom Emosi

Stress, Letih, Marah, Kemurungan, Kurang Bermaya, Kurang Nafsu Seksual, Sukar Tidur

Simptom Fizikal

Sakit Perut, Pening Kepala, Kembung Perut, Migraine

Cara Merawat Masalah Senggugut Tanpa Ubat Tahan Sakit‼️

1. GLA Complex


Asid Gamma Linolenik membantu memberi kelegaan dan mengekalkan kesihatan wanita sepanjang kitaran haid bulanan. Mengandungi asid lemak omega-6 dariapada minyak borage dan minyak bunga matahari. Digunakan sebagai rawatan alternatif untuk melegakan senggugut, sakit kepala, mengatur kitaran haid serta melegakan tanda-tanda menepos

2. Ostematrix


Mengandungi kalsium dan magnesium untuk penjagaan tulang yang sihat dan kuat. Selain itu, kalsium boleh membantu melegakan sakit belakang dan kekejangan otot perut akibat senggugut. Kalsium juga mencegah masalah osteoporosis dalam kalangan wanita

3. B-Complex


Mengandungi bekalan vitamin B yang penting seperti  B6 dan B12 dan di perkaya dengan asid folik. Membantu mengurangkan stress serta meningkatkan metabolisma badan dan memberi tenaga kepada wanita. Asid folik yang mencukupi dalam diet wanita hamil mampu mencegah risiko kecacatan otak dan saraf tunjang pada bayi

Hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk shaklee. Konsultasi secara percuma untuk klien saya. Boleh klik link di bawah❤️❤️❤️

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Fb: Farah Zaini 

011-40207739

ID Shaklee: 925325


❤️❤️❤️PRO SID SHAKLEE❤️❤️❤️

❤️❤️❤️MEDICAL GRADUATE❤️❤️❤️

Beauty · Shaklee Products · Tips & Tricks

Cara Rawat Tumit Merekah Dari Rumah 

Cara Hilangkan Tumit Kaki Merekah
Masalah tumit merekah atau ‘cracked heels’ adalah masalah yang sangat popular dalam kalangan masyarakat Malaysia. Selain itu, mengalami masalah tumit kaki merekah, kulit di sekitar tumit juga lama-kelamaan akan menebal dan sekaligus akan menyebabkan simptoms lain seperti kemerahan, kegatalan, keradangan dan kulit mengelupas

Penyebab utama tumit merekah adalah disebabkan oleh kekurangan lembapan, penjagaan kaki yang tidak sempurna, pemakaian kasut yang tidak sesuai, berdiri terlalu lama di atas permukaan lantau yang kasar dan juga penuaan. Mereka yang mengalami masalah kulit seperti eczema dan psoriasis juga mengalami bukan sahaja tumit merekah malahan keseluruhan kulit badan juga menjadi kering dan bersisik.

Cara Terbaik Merwat Tumit Kaki Merekah Tanpa Perlu Berbelanja Besar‼️


Herbal Blend Multi-Purpose Cream

  • Krim yang melegakan ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit
  • Nyaman, bermentol dan tidak melekit
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenagkan termasuk sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary

Harga: RM27.50

Berat: 113g

Herbal Blend Cream merupakan penjagaan tumit yang sangat efektif dan berkesan dan juga sangat seseuai dengan mereka yang mengalami masalah kulit seperti eczema dan psoriasis. Bebas daripada bahan kimia yang merbahaya❤️❤️❤️


Fb:Farah Zaini

011-40207749

ID Shaklee: 925325


❤️❤️❤️PRO SID SHAKLEE❤️❤️❤️

❤️❤️❤️MEDICAL GRADUATE❤️❤️❤️

Beauty · Community · Shaklee Products

Kolagen Ikan Merah Rahsia Kekal Muda

Kolagen ikan merah shakleeKolagen merupakan protein yang paling banyak terdapat di dalam badan manusia. Kolagen merupakan penyumbang utama sebanyak 75% untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik. Paras kolagen yang tinggi menyerlahkan tubuh yang sihat dan menampilkan wajah yang lebih muda dan menawan.

Semakin meningkatkan usia, kolagen di dalam badan semakin berkurangan. Kemerosotan kolagen boleh dipulihkan melalui makanan tambahan (supplemen) secara konsisten. Bukan itu sahaja, supplemen ini boleh menyegarkan semula kulit wajah, mengurangkan kemunculan garis-garis halus serta kedutan, menguatkan kuku dan juga menyuburkan rambut.

RAHSIA SHAKLEE COLLAGEN POWDER YANG PERLU ANDA TAHU

1#  SISIK IKAN MERAH

Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dan tahap pencemaran lebih kecil serta kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan

2# ESTRAK BIJI CAMELLIA JAPONICA

Biji Camellia Japonica terdiri daripada asid oleik, satu emolien dan pelembap kulit yang hebat dan isoflavon serta antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas

3# ESTRAK PFAFFIA

Pfaffia(ginseng Brazil) apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camilia Japonica membantu  formasi kolagen dan asid hyaluronic. Asid hyaluronic memaikan peranan penting dalam menghidrat tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin

4# ELASTIN DARI KOLAGEN IKAN

Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi mengekalkan keanjalan kulit agar tampil menawan 

5# VITAMIN B DAN C

Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit. Vitamin B turut serta dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protein untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen dalam sel

6#ESTRAK KEKERANG

Glucosamine estrak kekerang adalah penting dalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir pada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata

7#LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS

Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen

 TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE COLLAGEN POWDER🐟

Baru makan 6 sachet tapi rasa kulit muka lembut dari biasa walau ade jerawat tapi cepat sembuh dan kesan pon cepat hilang dari biasa. Syukur

 

Dulu muka mak saya berjeragat teruk. Sekarang ni kalau tengok sekali imbas memag dah tak nampak lansung muka bercapuk. Kawan-kawan pon ramai tegur plus kulit muka lebih bersih dan cerah. Hanya 4-5 kotak kolagen

Jom saya bantu anda dapatkan kolagen ikan merah terbaik dari Shaklee. Pastinya anda berpuas hati dengan hasilnya dan terjamin keberkesanan tanpa bahan kimia merbahaya. 7 bahan semulajadi untuk tampil menawan dan jelita

Fb: Farah Zaini

011-40207739

Shaklee ID: 925325


Community · Health · Shaklee Products · Tips & Tricks

5 Petua Elak Sembelit Punca Utama Buasir

Cara elak sembelit dengan ostematrix dan herblax

Sembelit merupakan masalah di mana seseorang individu mengalami masaah pembuangan air besar iaitu hanya kurang daripada 3 kali seminggu. Masalah  sembelit ini sering di hadapi oleh kaum wanita yang mengandung kerana mereka mengambil tablet iron dan juga selepas bersalin. Tidak kurang juga mereka yang berusia juga sering mengalami masalah sembelit kerana pemakanan yang kurang serat. Sembelit yang berpanjangan boleh menyebabkan buasir iaitu pendarahan ketika membuang air besar.

Jom saya kongsikan petua elakkan sembelit yang berpanjangan‼️

1#  Makan makanan yang tinggi kandungan serat seperti bijirin, sayuran dan buah-buahan


2# Minum air secukupnya untuk mengelakkan najis menjadi keras dan kering. Semakin banyak minum air, mudah untuk membuang air


3# Ambil makanan tambahan atau suplemen yang mengandungi magnesium seperti Ostematrix kerana dapat memperbaiki tekanan dan merehatkan otot dan saraf usus. Sangat sesuai untuk ibu mengandung kerana ostematrix kaya dengan kandungan kalsium

4# Amalkan buah prune kerana sangat tinngi dengan kandungan fiber. Buah prune juga mengandungi sorbitol iaitu agen semulajadi untuk membantu memudahkan pembuangan air besar dan mengelakkan sembelit

5# Herb-lax iaitu ramuan herba tradisional yang mengandungi daun sena, akar licorice dan juga batang pokok buckthorn yang bertindak sebagai laksatif semulajadi . Rumusan herba terbaik ini bertidak lembut pada usus serta merangsang pergerakkan usus dan melancarkan proses pembuangan air besar.


Selamat Mencuba❤️❤️❤️

Fb: Farah Zaini

011-40207738

Shaklee ID: 925325