Community · Shaklee Business

Shaklee, Bisnes Part-Time Paling Fleksibel


Tercari-cari part-time kerja yang fleksibel, mudah dan kos yang rendah, bisnes Shaklee adalah pilihan yang terbaik. Kenapa bisnes Shaklee? 

Pertama sekali kerana bisnes ini merupakan bisnes yang tidak bermusim. Hal ini kerana Shaklee menawarkan rangkaian produk kesihatan yang mempunyai kajian klinikal dan terbukti selamat. Penjagaan kesihatan bukan sahaja untuk mereka yang sakit, malahan orang yang sihat juga harus menjaga kesihatan supaya tidak di serang penyakit

Kedua, bisnes ini hanya memerlukan kos yang rendah. Daftar sebagai ahli hanya serendah RM79.50 sahaja dan anda akan dapat starter-kit yang seperti bag di bawah yang mengandungi manual tentang produk dan promosi serta senarai harga barang. Perlukan bimbingan atau mentor bisnes, pastinya kami menyediakan kelas bisnes secara offline atau online. Jarak bukan lagi halangan untuk buat bisnes sampai berjaya. 💪🏼💪🏼💪🏼

Ketiga, bisnes Shaklee bukan bisnes MLM yang menjerat diri. Bisnes ini bukan bisnes yang membebankan tidak perlu ambil stok simpan dirumah dah juga tidak perlu pergi ke pejabat pos. Semua urusan hanya di hujung jari sahaja. Order secara online dan pihak Shaklee akan buat penghantaran untuk customer anda. Jimat wang anda tak perlu pergi pejabat pos. Sesuai sangat untuk surirumah yang nak tambah pendapatan atau student kerana masa anda sangat terhad

Bagaimana pula keuntangan buat bisnes ini? Buat bisnes mestilah nak untung kan? Terdapat 2 keuntungan bisnes shaklee iaitu untung retail dan juga bonus. Ianya bergantung dengan hasil jualan anda. Lebih banyak jualan lebih besar bonus. Bonus pula hingga 21% mana nak cari bisnes yang bagi bonus macam shaklee.

Terlalu banyak untuk saya kongsikan tentang bisnes Shaklee yang amat fleksibel ini lebih-lebih lagi untuk graduan perubatan macam saya yang dah setahun tunggu kerja. Kalau dapat kerja pon kerja kontrak. Jadinya saya nak berpesan dekat adik-adik dan kawan-kawan saya supaya buat sesuatu untuk jana pendapatan sampingan kerana kerja anda belum pasti menjadi milik anda selamanya.

Hubungi saya jika anda serius untuk buat bines. Saya coaching anda satu persatu sehingga anda berjaya😘😘😘 Sertai saya jika mahu ubah nasib diri anda

Fb: Farah Zaini

011-40207739

Shaklee ID: 925325


❤️Graduan Perubatan❤️

❤️Suka Buat Bisnes❤️

❤️Suka Cabaran❤️

Community · Health · Shaklee Business

Shaklee Anjur Karnival Kesihatan Percuma Supaya Rakyat Malaysia Sihat


Shaklee sebuah syarikat gergasi yang sudah lama bertapak di Malaysia dan sangat popular dengan pelbagai rangkaian produk antaranya suplemen kesihatan, kecantikkan, dan juga barang kegunaan rumah. Rakyat Malaysia semakin menyedari kepentingan mengambil makanan tambahan atau suplemen untuk meningkatkan tahap kesihatan kerana dengan nutrisi yang mencukupi, badan kita akan lebih cergas dan sihat.

Bersempena pelancaran HQ Shaklee yang terbaru di Sunway Geo Tower yang berkonsepkan pejabat serta kedai fizikal untuk anda mendapatkan produk Shaklee secara terus dengan harga retail. Jika mahukan penjimatan harga, anda boleh mendaftar sebagai ahli dengan saya secara online dengan harga serendah RM79.50. Dengan ID Shaklee anda dan seluruh keluarga boleh menggunakannya untuk membeli barangan Shaklee termasuklah menikmati semua promosi yang ditawarkan. Sangat mudah dab berbaloi‼️


Pada Bulan Mei 2017 ini, Syarikat Shaklee Malaysia telah berkolarborasi dengan Sunway Medical Centre dengan melancarkan Karnival Kesihatan secara percuma. Panel-panel khas dari Sunway Medical Centre adalah doktor pakar dalam bidang Kardiologi dan juga Sakit Puan yang akan membincangkan topik mengenai Kesihatan Jantung dan Reproduksi. Kempen ini akan berlansung di Sunway Geo Tower bersebelahan dengan Sunway Hotel & Spa.


Jadual Karnival Kesihatan 2017:

A) 6-7 Mei (10 am- 5 pm)

YOUR HEALTH MATTERS❤️❤️❤️

Health Checks:

  • Body Mass Index (BMI)
  • Tekanan Darah (BP)
  • Blood Glucose (gula dalam darah)
  • Cholestrol (kolestrol)

Pada Sebelah petang ( 6 Mei 2017) akan berlansung ceramah kesihatan mengenai kesihatan jantung oleh pakar kardiologi Dr. Teoh Jung Kiat dari Sunway Medical Centre

B) 21-22 Mei (10 am- 5pm)

FAMILY WELLNESS❤️❤️❤️

Health Checks:

  • Breast Health Check
  • Bone Density Check
  • Skin Analysis
  • Body Mass Index (BMI)

Pada sebelah petang (21 Mei 2017) akan berlangsung ceramah kesihatan mengenai kesihatan reproduksi wanita oleh pakar kesuburan dan sakit puan Dr.Kannappan Palaniappan dari Sunway Medical Centre

Karnival ini terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia secara percuma dan setiap pemeriksaan kesihatan adalah percuma. Anda juga berpeluang mendapatkan penjimatan sebanyak RM5 pada 6-7 May 2017 dengan mengguna perkhidmatan Grab Car untuk ke Sunway Geopark dengan kod promo GRABSHAKLEE. Jangan lepaskan peluang keemasaan ini kerana terdapat pelbagai hadiah yang menarik ditawarkan sepanjang karnival ini.

Jom datang beramai-ramai ke karnival kesihatan anjuran Shaklee Malaysia.

Tempat Acara:

Level 1, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, 

Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

HEALTHY LIVING WITH SHAKLEE‼️

ALWAYS SAFE, ALWAYS WORKS AND AWALYS GREEN

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

Community · Shaklee Business

Bisnes Shaklee Buka Peluang Anak Muda Jana Pendapatan

Jana pendapatan dengan bisnes shaklee
Semenjak graduate bulan June tahun lepas, pelbagai business yang saya telah lakukan. Mula-mula saya business jual kuih nona manis. Alhamdulillah banyak permintaan yang saya dapat tetapi perkakas memasak dan tenaga kerja tidak mencukupi. Tambahan pula untung yang dapat tidak lah banyak mana. Dalam masa yang sama, saya juga pernah berniaga di pasar tani. Mujurlah saya ni memang jenis yang tidak malu bahkan muka saya tidak berapa dikenali kerana sejak sekolah menengah hingga bergelar graduan saya tidak pernah tinggal di negeri sendiri.

Saya sudah menjadi ahli Shaklee sejak 2013 hanya makan sendiri bersama keluarga. Selepas bergelar graduan perubatan, tempoh untuk menunggu terlalu lama jadi saya pon mulalah beriinak-jinak dengan business Shaklee. Mujurlah ada background perubatan, mudah sedikit untuk menceritakan kepada pengguna tentang produk dan kelebihannya.Tapi anda tak perlu risau, jika zero knowledge pon anda boleh buat business ini kerana upline-upline yang hebat serta terdapat kelas online mahupun offline.

Jom saya kongsikan keistimewaan bisnes Shaklee yang tidak ada pada bisnes yang lain. Sinonim dengan panggilan ‘3C’‼️

1.CASH BONUS


  • Diberi oleh  Shaklee berdasarkan UV
  • Minimum 150 UV
  • Dibayar secara online pada setiap 15 hb bulan berikutnya
  • Untuk pertama kali mencapai 3000UV, bonus akan ditambah sebanyak RM 368 dan anda layak mencapai 1st ranking iaitu SUPERVISOR

2.CAR BONUS


  • Car bonus ini hanya layak untuk mereka yang telah bergelar supervisor dan pangkat yang lebih tinggi
  • Namanya car bonus, tetapi anda dapat duit dan duit tersebut tidak semestinya kena beli kereta
  • Terdapat 2 pilihan sama ada kelayakkan 3 bulan atau kelayakkan 4 bulan. Semuanya bergantung kepada pilihan anda
  • Selepas habis program ini, anda baru layak mendapat bonus kereta

3.CONVENTION


  • Tempoh kelayakkan (Febuari hingga Mac tahun berikutnya)
  • Melancong dalam negara ataupun luar negara
  • Segala kos perjalanan ditanggung oleh pihak Shaklee siap dapat duit poket untuk belanja sendiri

Best bukan tawaran bisnes Shaklee untuk anak muda menjana pendapatan sendiri tanpa perlu melaburkan wang yang besar. Langkah pertama ialah menjadi pengedar Shaklee yang sah dengan harga keahlian serendah RM79.50. Dengan keahlian Shaklee anda boleh menikmati penjimatan harga rangkaian produk Shaklee dan pastinya anda terus boleh memulakan bisnes hanya dari rumah. Siapa tahu anda mungkin bakal Master Shaklee yang kami cari. Jom sertai saya menjana pendapatan tanpa sepadan dengan Shaklee. Hubungi saya jika anda benar-benar serius untuk merubah nasib anda dan keluarga.


Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

 

 

 

Shaklee Business

Kenapa saya buat bisnes Shaklee?


Semenjak graduate bulan June tahun lepas, pelbagai business yang saya telah lakukan. Mula-mula saya business jual kuih nona manis. Alhamdulillah banyak permintaan yang saya dapat tetapi perkakas memasak dan tenaga kerja tidak mencukupi. Tambahan pula untung yang dapat tidak lah banyak mana. Dalam masa yang sama, saya juga pernah berniaga di pasar tani. Mujurlah saya ni memang jenis yang tidak malu bahkan muka saya tidak berapa dikenali kerana sejak sekolah menengah hingga bergelar graduan saya tidak pernah tinggal di negeri sendiri. 
Saya sudah menjadi ahli Shaklee sejak 2013 hanya makan sendiri bersama keluarga. Selepas bergelar graduan perubatan, tempoh untuk menunggu terlalu lama jadi saya pon mulalah beriinak-jinak dengan business Shaklee. Mujurlah ada background perubatan, mudah sedikit untuk menceritakan kepada pengguna tentang produk dan kelebihannya.Tapi anda tak perlu risau, jika zero knowledge pon anda boleh buat business ini kerana upline-upline yang hebat serta terdapat kelas online mahupun offline. 

Saya tertarik dengan Shaklee ni kerana produknya ada kajian klinikal dan terbukti selamat. Sebagai doktor pon saya mahu pesakit saya ambil supplement yang selamat dan tiada kesan sampingan ke atas mereka. Pelbagai kecaman terhadap saya kerana menjual Shaklee katanya saya ni ni tidak mematuhi etika kedoktoran ‘Do not do harm to your patient’ tetapi saya tetap pendirian juga dengan business Shaklee. Biarlah mereka berkata apa sahaja, saya yakin dengan produk Shaklee kerana ia bukan produk ‘cap ayam’. Pelbagai kajian dan research dilakukan untuk meghasilkan produk bertaraf dunia dan tidak hairan sama sekali produk ini mampu bertahan sehingga hari ini!!! Boleh cek dekat National Pharmaceutical Control Bureau untuk pastikan kesahihan produk Shaklee. Jangan cakap kosong tanpa ade bukti!!!

Saya ingin anda juga merasai kebaikan Shaklee dan kongsikan bersama keluarga anda. Kesihatan tip top poket pon penuh juga! Kalau nak tahu lebih lanjut, jom join fitness family ya!


Fb: Farah Zaini

011-40207739

❤TRUSTED SID SHAKLEE❤

❤MEDICAL GRAFUATE❤

Shaklee Business

5 Sebab Kenapa Perlu Jadi Ahli Shaklee?

  1. Layak untuk membuat pembelian rangkaian produk Shaklee dengan harga yang jauh lebih murah daripada harga retail kira-kira 20% lebih murah. Bahkan anda juga layak untuk membeli produk dengan harga promosi pada setiap bulan. SUPER JIMAT❤
  2. Dengan menjadi ahli Shaklee anda layak membuat belian secara online menerusi shaklee2u.com.my tanpa perlu ke branch Shaklee. Mudahkan!!! Hanya di hujung jari anda❤
  3. Ahli Shaklee juga layak menerima cash bonus sekiranya belian anda melebihi 150UV pada setiap bulan. Cash bonus ini terus masuk ke akaun anda setiap 15hb pada bulan hadapan❤
  4. Antara kelebihan menjadi ahli Shaklee ialah ID Shaklee anda boleh digunakan oleh family atau rakan anda yang ingin membuat belian. Secara tidak langsung point belian mereka akan masuk ke dalam akaun anda❤
  5. Dengan hanya Rm70 sahaja untuk menjadi ahli Shaklee, anda layak untuk memulakan bisnes atau pendapatan sampingan dengan modal yang sangat rendah. HANYA RM70 SAHAJA!!! Tidak perlu menyimpan stok dirumah dan tidak perlu ke pejabat pos!!! Sangat MUDAH!!! 

KEAHLIAN SHAKLEE HANYALAH RM70 SAHAJA DAN TERNYATA SHAKLEE TELAH MERUBAH KEHIDUPAN SAYA❤❤❤


FB: Farah Zaini

011-40207739

❤SID PRO SHAKLEE❤

❤MEDICAL GRADUATE❤