Community · Shaklee Business

Shaklee, Bisnes Part-Time Paling Fleksibel


Tercari-cari part-time kerja yang fleksibel, mudah dan kos yang rendah, bisnes Shaklee adalah pilihan yang terbaik. Kenapa bisnes Shaklee? 

Pertama sekali kerana bisnes ini merupakan bisnes yang tidak bermusim. Hal ini kerana Shaklee menawarkan rangkaian produk kesihatan yang mempunyai kajian klinikal dan terbukti selamat. Penjagaan kesihatan bukan sahaja untuk mereka yang sakit, malahan orang yang sihat juga harus menjaga kesihatan supaya tidak di serang penyakit

Kedua, bisnes ini hanya memerlukan kos yang rendah. Daftar sebagai ahli hanya serendah RM79.50 sahaja dan anda akan dapat starter-kit yang seperti bag di bawah yang mengandungi manual tentang produk dan promosi serta senarai harga barang. Perlukan bimbingan atau mentor bisnes, pastinya kami menyediakan kelas bisnes secara offline atau online. Jarak bukan lagi halangan untuk buat bisnes sampai berjaya. 💪🏼💪🏼💪🏼

Ketiga, bisnes Shaklee bukan bisnes MLM yang menjerat diri. Bisnes ini bukan bisnes yang membebankan tidak perlu ambil stok simpan dirumah dah juga tidak perlu pergi ke pejabat pos. Semua urusan hanya di hujung jari sahaja. Order secara online dan pihak Shaklee akan buat penghantaran untuk customer anda. Jimat wang anda tak perlu pergi pejabat pos. Sesuai sangat untuk surirumah yang nak tambah pendapatan atau student kerana masa anda sangat terhad

Bagaimana pula keuntangan buat bisnes ini? Buat bisnes mestilah nak untung kan? Terdapat 2 keuntungan bisnes shaklee iaitu untung retail dan juga bonus. Ianya bergantung dengan hasil jualan anda. Lebih banyak jualan lebih besar bonus. Bonus pula hingga 21% mana nak cari bisnes yang bagi bonus macam shaklee.

Terlalu banyak untuk saya kongsikan tentang bisnes Shaklee yang amat fleksibel ini lebih-lebih lagi untuk graduan perubatan macam saya yang dah setahun tunggu kerja. Kalau dapat kerja pon kerja kontrak. Jadinya saya nak berpesan dekat adik-adik dan kawan-kawan saya supaya buat sesuatu untuk jana pendapatan sampingan kerana kerja anda belum pasti menjadi milik anda selamanya.

Hubungi saya jika anda serius untuk buat bines. Saya coaching anda satu persatu sehingga anda berjaya😘😘😘 Sertai saya jika mahu ubah nasib diri anda

Fb: Farah Zaini

011-40207739

Shaklee ID: 925325


❤️Graduan Perubatan❤️

❤️Suka Buat Bisnes❤️

❤️Suka Cabaran❤️

Community · Health · Shaklee Business

Shaklee Anjur Karnival Kesihatan Percuma Supaya Rakyat Malaysia Sihat


Shaklee sebuah syarikat gergasi yang sudah lama bertapak di Malaysia dan sangat popular dengan pelbagai rangkaian produk antaranya suplemen kesihatan, kecantikkan, dan juga barang kegunaan rumah. Rakyat Malaysia semakin menyedari kepentingan mengambil makanan tambahan atau suplemen untuk meningkatkan tahap kesihatan kerana dengan nutrisi yang mencukupi, badan kita akan lebih cergas dan sihat.

Bersempena pelancaran HQ Shaklee yang terbaru di Sunway Geo Tower yang berkonsepkan pejabat serta kedai fizikal untuk anda mendapatkan produk Shaklee secara terus dengan harga retail. Jika mahukan penjimatan harga, anda boleh mendaftar sebagai ahli dengan saya secara online dengan harga serendah RM79.50. Dengan ID Shaklee anda dan seluruh keluarga boleh menggunakannya untuk membeli barangan Shaklee termasuklah menikmati semua promosi yang ditawarkan. Sangat mudah dab berbaloi‼️


Pada Bulan Mei 2017 ini, Syarikat Shaklee Malaysia telah berkolarborasi dengan Sunway Medical Centre dengan melancarkan Karnival Kesihatan secara percuma. Panel-panel khas dari Sunway Medical Centre adalah doktor pakar dalam bidang Kardiologi dan juga Sakit Puan yang akan membincangkan topik mengenai Kesihatan Jantung dan Reproduksi. Kempen ini akan berlansung di Sunway Geo Tower bersebelahan dengan Sunway Hotel & Spa.


Jadual Karnival Kesihatan 2017:

A) 6-7 Mei (10 am- 5 pm)

YOUR HEALTH MATTERS❤️❤️❤️

Health Checks:

  • Body Mass Index (BMI)
  • Tekanan Darah (BP)
  • Blood Glucose (gula dalam darah)
  • Cholestrol (kolestrol)

Pada Sebelah petang ( 6 Mei 2017) akan berlansung ceramah kesihatan mengenai kesihatan jantung oleh pakar kardiologi Dr. Teoh Jung Kiat dari Sunway Medical Centre

B) 21-22 Mei (10 am- 5pm)

FAMILY WELLNESS❤️❤️❤️

Health Checks:

  • Breast Health Check
  • Bone Density Check
  • Skin Analysis
  • Body Mass Index (BMI)

Pada sebelah petang (21 Mei 2017) akan berlangsung ceramah kesihatan mengenai kesihatan reproduksi wanita oleh pakar kesuburan dan sakit puan Dr.Kannappan Palaniappan dari Sunway Medical Centre

Karnival ini terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia secara percuma dan setiap pemeriksaan kesihatan adalah percuma. Anda juga berpeluang mendapatkan penjimatan sebanyak RM5 pada 6-7 May 2017 dengan mengguna perkhidmatan Grab Car untuk ke Sunway Geopark dengan kod promo GRABSHAKLEE. Jangan lepaskan peluang keemasaan ini kerana terdapat pelbagai hadiah yang menarik ditawarkan sepanjang karnival ini.

Jom datang beramai-ramai ke karnival kesihatan anjuran Shaklee Malaysia.

Tempat Acara:

Level 1, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, 

Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

HEALTHY LIVING WITH SHAKLEE‼️

ALWAYS SAFE, ALWAYS WORKS AND AWALYS GREEN

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

Community · Health · Shaklee Products

Penyakit Kaki Tangan dan Mulut Sembuh Selepas Amalkan Nutriferon (HFMD)

Rawatan penyakit kaki tangan dan mulut dengan nutriferon 

Penyakit kaki, tangan dan mulut adalah penyakit yang sering melanda bayi dan kanak-kanak yang berusia kurang daripada 5 tahun. Penyakit ini adalah disebabkan oleh virus. Walaubagaimanapun, penyakit ini turut melanda kanak-kanak yang lebih tua dan orang dewasa. Antara gejala penyakit kaki, tangan dan mulut adalah seperti berikut:

  • Demam
  • Kurang Selara Makan
  • Sakit Tekak
  • Lemah Badan atau tidak bermaya
  • Bintik Merah pada bahagian  mulut tapak tangan, tapak kaki, siku, punggung (bintik merah ini kebiasaanya akan mula terjadi selepas 2 hari demam)
  • Dehydrasi (sering terjadi pada kanak-kanak kerana tidak boleh menelan atau minum akibat sakit mulut)

Tidak semua kanak-kanak menghadapi gejala seperti di atas. Ada sesetengah orang dewasa tidak menunjukkan sebarang simptoms tetapi masih boleh memberikan virus kepada kanak-kanak.

 

Langkah Pencegahan Untuk Elak Penyakit Merebak:

  • Basuh tangan dengan sabun dan air terutamanya selepas menukar lampin pakai buang dan selepas keluar dari tandas
  • Basuh dan bersihkan tempat atau permukaan yang anak anda sentuh serta mainan.
  • Elakkan bersentuhan dengan pesakit seperti peluk, cium atau berkongsi peralatan makanan
  • Asingkan anak anda daripada adik beradik atau kanak-kanak di taska untuk elak jangkitan merebak kepada orang lain

Cara Mudah Cepatkan Penyembuhan Penyakit Kaki, Tangan dan Mulut

Hakikatnya tiada rawatan yang spesifik untuk penyakit kaki, tangan dan mulut kerana penyakit ini disebabkan oleh jangkitan virus. Walaubagaimanapun, terdapat cara yang efektif untuk melegakan simptom dan mempercepatkan penyembuhan penyakit kaki, tangan dan mulut.

  • Pastikan anak anda minum air secukupnya untuk elak dehydrasi kerana sesetengah kanak-kanak tidak mahu menelan atau minum kerana sakit pada bahagian mulut.
  • Bagi anak anda minyak ikan untuk meredakan keradangan kulit. Minyak ikan yang terbaik adalah Omega Guard kerana mempunyai kualiti yang premium
  • Tambahkan selera makan anak anda dengan Shaklee Meal Shakes
  • Tingkatkan sistem pertahanan badan dengan pengambilan Nutriferon kerana ianya mampu meningkatkan paras interferon dalam badan secara semulajadi. Bahkan Nutriferon juga menghilangkan bintik merah dengan hanya 4 hari dan juga mempercepatkan proses penyembuhan dari penyakit kaki, tangan dan mulut


Nutriferon dicipta oleh pakar imunologi dari Jepun, Dr Yasuhiko Kojima setelah membuat penyelidikan selama 40 tahun. Nutriferon dipatentkan khas dan hanya boleh diperolehi melalui Shaklee. Kajian klinikal yang dijalankan telah membuktikan Nutriferon berupaya memberi khasiat kesihatan yang luar biasa dan meningkatkan sistem imun dalam tubuh badan dengan meningkatkan paras interferon secara semulajadi. Nutriferon dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi iaitu estrak biji labu, plantago, safflower dan honeysuckle.

Alhamdulilah, anak semakin pulih. Mula-mula risau sebab suhu badan die tidak menentu. Terima kasih puan fuzy sebab cadangkan Nutriferon, Meal Shakes, Omega Guard dan Vitamin C. Doc suruh anak saya kuarantin 10-14 hari sehingga bintik kat kaki dan tangan dia. Tapi alhamdulillah hari ke-4 bintik-bintik kat tangan dia dah hilang. Hanya dalam seminggu anak saya sudah recover. syukur…SYUKUR!!!!

Fb: Farah Zaini

011-40207739

Shaklee ID: 925325

Nak beli sendiri boleh click link di bawah👇

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4f91efe6bc8cdfee8fd8a1a486a14f26


❤️❤️❤️PENGEDAR SHAKLEE PAHANG❤️❤️❤️

❤️❤️❤️MEDICAL GRADUATE❤️❤️❤️

Community · Health · Shaklee Products

Kuatkan Sistem Imun Anak Dengan Chewable Vitamin C

Anak-anak mudah demam, batuk dan juga selsema. Nak kuatkan sistem imun anak-anak agar mereka sentiasa sihat dan cergas. Chewable Vitamin C 100 mg dalam bentuk yang boleh dikunyah dan sangat sesuai untuk kanak-kanak dan boleh membantu meningkatkan  pertahanan tubuh menentang penyakit. Bukan sahaja digemari oleh kanak-kanak malahan orangg dewasa.


Kelebihan dan Kebaikan Chewable Vitamin C Shaklee

  • Menyokong sistem pertahanan  badan
  • Mengandungi anti-oksidan semulajadi
  • Membantu menjaga kesihatan gigi, tulang, gusi, mata, otot dan salur darah
  • Rasa sitrus yang hebat
  • Sesuai untuk kanak-kanak atau dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet

Sebotol Vitamin C Chewable ini mengandungi 120 biji tablet kunyah dan hanya berharga RM 37.50. Sangat murah dan mampu milik. Pastikan anda setiap pagi menghadiahkan anak-anak sebiji Vitamin C selepas sarapan. Hubungi saya untuk konsultasi secara percuma.


Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

Community · Health · Shaklee Products

6 Kelebihan Shaklee Meal Shakes Nutrisi Lengkap Untuk Kanak-Kanak Membesar

Dengan gaya hidup yang aktif dan lasak, kanak-kanak tidak mempunyai masa untuk duduk diam dan menikmati makanan yang seimbang. Sebab itulah mereka perlukan pilihan makanan segera yang baik untuk mereka dengan pilihan kandungan rendah lemak dan rendak indeks glycemik seperti Shaklee Meal Shakes.

#1 Nutrisi Lengkap

Mengandungi 19 jenis vitamin dan mineral penting sebagai asas nutrien untuk kanak-kanak yang sedang membesar  dan remaja untuk kekal sihat dan kuat. Kekurangan mineral boleh memberi kesan terhadap penyerapan vitamin-vitamin lain. Mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak

#2 Membekalkan Nutrisi Kepada Sel

Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu pembentukkan kulit, kuku, rambut serta organ yang sihat

#3 Untuk Tumbesaran

Mengandungi asid folik, biotin serta kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang yang sihat dan kuat

#4 Anti-Oksidan

Mengandungi Vitamin A, C , dan E yang bertindak sebagai anti-oksidan untuk memelihara sel daripada rosak akibat daripada radikal bebas

#5 Mencegah anemia

Mengandungi Mineral Iron serta vitamin C untuk meningkatkan penyerapan iron yang optimum disamping mengelakkan kanak-kanak terdedah kepada masalah anemia yang boleh membantutkan tumbesaran.

#6 Detox

Kaya dengan serat yang membantu pergerakkan usus untuk menyongkirkan kemak berlebihan dan bahan buangan daripada perut

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

Beauty · Community · Shaklee Products

Kepentingan SPF Untuk Elak Kulit Kusam


Salah satu punca kulit menjadi kusam dan cepat nampak tua adalah disebabkan terdedah kepada sinaran cahaya matahari. Pendedahan yang terlalu lama di bawah sinaran matahari boleh menyebabkan kulit menjadi kering. Sinaran matahari dari jam 10 pagi ke atas tidak elok untuk kesihatan kulit kerana ia mampu mempercepatkan sel kulit mati lebih cepat sekaligus mempercepatkan proses penuaan.

Sebagai langkah selamat dan berjaga-jaga, amalkan pemaikain krim pelindung matahari (sunblock atau suncreen) yang mengadungi SPF agar kulit wajah anda terpelihara daripada sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

Jom saya kongsikan pengalaman pengguna Ultimate Protection Whitening Lotion denganSPF 15‼️

# 1



Muka cerah sekata dan kembalikan warna asal kulit yang lebih bersih.

Tak rasa macam pakai topeng. Saya memang bertuah jumpa Nutriwhite ni. Harap dapat pakai full set pulak dalam waktu terdekat❤️❤️❤️

 

#2

Sebab teruja sangat sengan uv protection Nutriwhite atau nama panjang Ultimate Production Whitening Lotion, jadi saya cubalah. Wah best sangat. Tau tak bila pakai uv protection ni dia terus serap ke dalam kulit

Paling syok sebab tak tinggalkan kesan melekit pada tangan. Kulit muka pon rasa lembut dan lembap. Feeling. Atural beauty la pulak😘😘😘

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325

Community · Health · Shaklee Products

Minuman Tenaga Berkhasiat Untuk Solat Terawih


Tidak sampai sebulan lagi kita akan menyambut kedatangan bulan Ramadan. Ramadan merupakan bulan yang sangat dinantikan oleh Umat Islam seluruh dunia kerana pada bulan tersebut segala amal ibadah akan mendapat pahala yang berlipat ganda. Solat terawih merupakan ibadah khusus yang hanya dilakukan padan bulan Ramadan sahaja dan pastinya semua kaum muslimin dan muslimat tidak sabar-sabar menunaikan solat terawih pada setiap malam selepas berbuka puasa.
Biasanya selepas berbuka puasa, kita mudah berasa penat dan ingin tidur. Ini adalah disebabkan nafsu makan yang membuak-buak sehigga kita makan melebihi keperluan. Selain kurangkan minuman dan makan yang terlalu manis, jom saya kongsikan minuman tenaga untuk anda amalkan agar sentiasa bertenaga sepanjang solat terawih dan juga mampu untuk bangun Qiamullail.

Minuman Tambah Tenaga Untuk Terawih‼️


1. Performance Drink

Performance Drink merupakan minuman elektrolit yang lengkap yang mengandungi sodium, chloride, magnesium, calcium dan juga potassium. Elektrolit yang terkandung dalam performance drink ini mengawal keseimbangan air dalam sel badan untuk mencegah penghidratan dan juga melembabkan kulit.

Minuman ini juga boleh meningkatkan daya ketahanan badan dan memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat. Sesuai dijadikan minuman harian sepanjang berbuka puasa untuk kekal hidrat❤️❤️❤️

2. Cinch Tea Mix

Cinch Tea Mix ialah teh ekslusif dari Shaklee  yang mengandungi campuran teh putih, merah dah hijau Matcha ( teh hijau premier untuk majlis keramaian di Jepun. Setiap daun-daun teh ini dipetik dengan berhati-hati dan diadun untuk menghasilkan minuman yang sungguh menyihatkan. Selain itu, cinch tea juga merangsang tenaga secara semulajadi, meningkatkan kesihatan dan juga menenteramkan minda.

Keistimewaan Cinch Tea Mix🍃🍃🍃

  • Bertindak dengan cara yang selamat untuk menambahkan tenaga semulajadi
  • Mengandungi taurina, yang telah dikaji secara meluas dan terbukti berkesan untuk meningkatkan kecerdasan, tenaga dan stamina
  • Paket kecil yang ringkas dan mudah disediakan
  • Ramuan T-Lift ekslusif daripada teh hijau, putih dan merah
  • Bebas gluten: tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan
  • Enak di minum panas atau sejuk

3. Vivix Shaklee

Vivix Shaklee merupakan minuman botani yang kaya dengan revesterol dan polyphenols. Revesterol yang terkandung dalam Vivix mampu untuk memberikan tenaga dengan cepat dan berkesan kerana ianya mampu menghasilkan lebih banyak rumah tenaga dalam badan yang dikenali sebagai revesterol. Seperti gambar diatas, pengguna Vivix menunjukkan lebih banyak menghasilkan rumah tenaga berbanding dengan mereka yang tidak mengambil Vivix.


Hubungi saya untuk mendapatkan minuman tenaga anda. Selamat menyambut ramadan al-mubarak bagi seluruh umat Islam. Ayuh terawih‼️

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325


❤️❤️❤️TRUSTED SID SHAKLEE❤️❤️❤️

❤️❤️❤️MEDICAL GRADUATE❤️❤️❤️


Community · Health · Shaklee Products

Cara Kecutkan Firoid Kurang Dari Seminggu Tanpa Pembedahan

Cara kecutkan fibroids tanpa pembedahan

Fibroids merupakan ketumbuhan pada dinding rahim yang tidak aktif(benign). Fibroid juga dikenali dengan pelbagai nama seperti myoma, fibromyoma atau leiomyoma dan setiap individu yang mempunyai saiz fibroid yang berbeza-beza. Saiz fibroid yang dihadapi oleh kaum wanita boleh berubah mengikut situasi dan peringkat usia.

Fibroids adalah ketumbuhan yang biasanya terjadi pada kaum wanita sekitar umur 30-50 tahun dan sangat popular dalam wanita Afro-Caribbean. Di samping itu, wanita yang mempunyai masalah berlebihan berat badan juga berisiko tinggi untuk mendapat fibroid. Selain peningkatan usia dan juga obesiti,  wanita yang mempunyai sejarah keluarga yang mempunyai fibroids dan juga mengambil pil perancang dalam tempoh masa yang lama sangat berisiko mendapat fibroids.

Fibroids juga sangat sensitif dengan hormon estrogen dan progestrone di mana fibroid akan membesar ketika kedua-dua hormon ini tinggi seperti semasa mengandung dan saiz fibroid boleh mengecil apabila wanita mengalami menepos.

Simptoms atau Gejala Awal Fibroids

  • Haid yang terlalu banyak daripada kebiasaan (heavy periods)
  • Letih atau tidak bermaya (anaemia)
  • Bengkak dan tidak selesa pada bahagian perut
  • Sakit belakang
  • Sembelit
  • Kerap kencing
  • Sakit ketika melakukan hubungan seksual
  • Keguguran
  • Susah mendapat zuriat (infertility)

Rawatan Untuk Pesakit Fibroids

  1. Ubat untuk mengurangkan hormon estrogen seperti GnRH Analogue iaitu ubat yang bertindak mengurangkan paras hormon estrogen dalam badan. Apabila paras estrogen menurun, saiz fibroids akan mengecut. Walaubagaimanapun, pengambilan ubatan ini boleh menyebabkan wanita mengalami simptoms awal menepos seperti hot-flush dan juga berisiko mendapat osteoporosis lebih awal.
  2. Pembedahan adalah antara pilihan rawatan untuk pesakit fibroids sama ada pembedahan membuang fibroids (myomectomy) atau buang rahim sepenuhnya (hysterectomy). Jika wanita tersebut telah mempunyai bilangan anak yang diinginkan, pembuangan rahim adalah pilihan yang terbaik. Jika anda memilih untuk membuang fibroids, risiko untuk fibroids berulang juga sangat tinggi.
  3. Memotong salur darah ke bahagian rahim dan teknik ini dikenali sebagai (uterine artery embolization) di mana salur darah ke bahagian rahim disekat dan saiz fibroids untuk mengecil mengambil masa dalam tempoh 6-9 bulan selepas prosudur dijalankan.
  4. Vivix Shaklee mempunyai kandungan antioksida yang tinggi dan kandungan revesterol yang tinggi di dalam Vivix mampu untuk menghalang pembentukkan salur darah yang baru pada fibroids dan juga mengurangkan oxidative stress yang boleh merosakkan sel rahim. Vivix juga membantu memberikan tenaga pada wanita yang mengalami fibroids mereka sering penat dah letih akibat daripada kehilangan banyak darah.

 

Alhamdulillah result hari ini amat melegakan. Fibroid mengecut dari 7cm ke 3 cm. Doktor kata ini dah normal. Vivix even last minute sangat berkesan

 

Fb: Farah Zaini

011-40207739

Shaklee ID: 925325


❤️❤️❤️TRUSTED SID SHAKLEE❤️❤️❤️

❤️❤️❤️MEDICAL GRADUATE❤️❤️❤️


Beauty · Community · Shaklee Products

Cara Hilangkan Whitehead dan Blackhead Tanpa Rasa Sakit

Cara hilangkan blackhead dengan nutriwhite

Masalah whitehead dan blackhead merupakan masalah kulit yang sering melanda kaum wanita dan juga lelaki yang mana masalah ini berlaku apabila liang  pori muka tersumbat oleh minyak yang berlebihan.

Bagaimana Blackhead Terjadi?


Blackhead terjadi apabila bukaan pada liang bulu roma pada wajah tersumbat. Setiap liang bulu roma terdiri daripada bulu dan kelenjar minyak (sebaceous gland) yang berfungsi untuk menghasilkan minyak yang dikenali sebagai sebum yang mana sangat penting untuk melembabkan kulit. Sel kulit mati dan juga minyak akan terkumpul pada permukaan kulit dan menghasilkan bump yang di panggil comedon. Jika kulit pada bump ini masih tertup ianya dipanggil whitehead dan jika kulit bump ini terbuka dan terdedah kepada udara ianya akan bertukar menjadi hitam dan terhasilah blackhead.

Faktor Utama Pembentukkan Blackhead

  • badan menghasilkan minyak yang berlebihan
  • jangkitan bacteria seperti  propionibacterium pada kulit wajah
  • Iritasi atau keradangan pada bulu roma wajah
  • Mengambil ubatan seperti pil perancang atau steroids
  • Perubahan hormon seperti ketika haid, stres atau ketika meningkat remeja

Cara Mudah Hilangkan Whitehead dan Blackhead Dengan Pencuci Muka

1.Gentle Deep Foaming Cleanser

  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menanggalkan kotoran dan sel kulit mati
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Alga Hijau melembabkan kulit dan membersih jauh ke dalam kulit untuk membuang toksin
  • Stawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
  • Lembut dan menyegarkan

2. Gentle Action Makeup Remover


  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit
  • Tunas poko Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati
  • Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Rumusan yang sangat ringan dan tidak berminyak

 

TESTIMONI❤️❤️❤️


 Paling best whiteheadku hilang. Dari zaman sekolah ternak whitehead. Dah tukar macam-macam produk tak baik juga. lepas guna makeup remover hilang ternakan whitehead. Kulit pon dah tak berminyak

 

Fb: Farah Zaini

011-40207739

https://chat.whatsapp.com/6hA8gXKRlUuFGqNAIcR14u

Shaklee ID: 925325