Shaklee Products

Vivix Supplement Terbaik Untuk Pesakit Kanser

Vivix ialah minuman botani yang kaya dengan revesterol iaitu salah satu kumpulan polyphenols. Vivix ini diperbuat daripada 4 sumber tumbuhan botani iaitu Muscadine Grapes, Polyganum Cuspidatum, Purple Carrot dan juga Elderberry. 

Bahan-bahan yang terkandung dalam Vivix mempunyai unsur antioxidant yang tinggi dan mampu untuk melindungi sel badan daripada ‘oxidative stress’. Oxidative stress ialah ketidakseimbangan antara pembentukkan radikal bebas di dalam badan dan juga kebolehan badan untuk menyingkirkan radikal bebas ini melalui proses neutralization oleh antioxidants.

Vivix dipatentkan khas oleh Shaklee dan melalui ujian klinikal oleh para saintis bertaraf dunia sebelum dipasarkan. Kajian membuktikan bahawa revesterol yang terkandung dalam Vivix mampu untuk membaiki DNA yang rosak akibat daripada radikal bebas sekaligus merencatkan pertumbuhan kanser. 

Selain itu,revesterol juga berfungsi sebagai anti-radang di mana ia membantu untuk menghalang sesetengah enzyme daripada terhasil yang mana akan membantu perkembangan kanser.

Revesterol juga memainkan peranan penting kepada pesakit kanser yang menjalani rawatan kemoterapi atau radioterapi kerana ia bertindak sebagai bahan untuk membantu mencegah kerintangan pada kemoterapi( chemo-sensitizer) dan juga bertindak sebagai agen baik supaya sel kanser lebih sensitif kepada radioterapi(radiation-sensitizer).

Vivix juga adalah supplement terbaik untuk mencegah kanser!!!


Fb: Farah Zaini

011-40207739

❤Trusted SID ❤

❤Medical Graduate❤

Dr. Farah Zaini

MB BcH BAO/NUI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s